اين هم از اين. ليستي که اتمام حجتي براي تمام ليستهاي اين چنيني است. در حقيقت، تمام ليستهايي که فکر ميکنيد به اين يکي شباهت دارند را دور بيندازيد چرا که با داشتنِ چنين ليستي، نياز به هيچ م يا مشاور و مقال? ديگري نداريد. اين ليست، شامل 52 موردِ علمي و حاصل 52 تجرب? شخصي است و به شما کمک ميکند تا بتوانيد در زندگي خوشحالتر و سالمتر باشيد و از تمام لحظاتِ هر روزتان نهايتِ لذت را ببريد.
ميدانم که احتمالاً الآن با خودتان فکر ميکنيد: (تنها چيزي که الان نياز ندارم، کارهاي بيشتر است)، اما اين ليست شامل کارهاي بيشتر نميشود. چه کسي با شلوغ شدنِ سرش خوشحال ميشود؟ هيچکس، نه من و نه شما. در نتيجه، قرار نيست که شما کار خاصي انجام دهيد يا من در قالب يک استاد يا دبير به شما مشق شب بدهم.
و قرار هم نيست که تمام اين 52 مورد را يکجا درون روتينِ زندگيتان جاي دهيد. براي رسيدن به هدفِ خوشحالتر بودن، ميبايستي هر روز يک قدم جديد را براساس اين ليست طراحي کرده و برداريد و در ادامه، آن را تبديل به يک عادت کنيد.
شما هم به ما بپيونديد تا همگي بتوانيم در زندگي شادتر و سالمتر باشيم و نهايت لذت را از زندگي ببريم.
يکي از شاه کليدهاي خوشحال بودن و لذت بردن از زندگي اين است که تصميم بگيريد تا ديگران را به عنوان افراد مثبت و مفيدي در نظر بگيريد؛ کساني که قصد و نيات مثبتي دارند، تمام توانشان را به کار ميگيرند و قرار نيست هيچ آسيبي به شما بزنند. وقتي تصميم بگيريد که روي قسمت روشن (يا بهتر بگويم، روي نيم? پر ليوان) تمرکز کنيد، ميتوانيد به خودتان انگيزه بدهيد و تمامي آن افکار بي ربط و منفي را دور کنيد.
اصولاً، اغلب ما از عبارات و کلماتي براي خودمان حرف ميزنيم که اگر گفتنِ اين حرفها را به شخص ديگري تصور کنيم، کاملاً بيادبانه يا غير قابل قبول به نظر ميرسد. اين مورد را تبديل به يک قانون کنيد، هروقت خواستيد با خودتان يا راجع به خودتان صحبت کنيد، فرض کنيد که در حال صحبت راجع به بهترين دوستتان هستيد. اين مورد، يکي از مهمترين عناصرِ رسيدن به خوشحالي در زندگي است.
چيزي که بسياري از ما براساس تجربههايمان ميدانيم و چيزي که دانشمندان تا به حال، پس از تحقيقات فراوان متوجه شدهاند اين است که افرادي که به خداوند ايمان دارند و وقت بيشتري براي عبادت ميگذارند، انسانهاي شادتري هستند. در نتيجه، از امروز به بعد وقت بيشتري را براي عبادت صرف کنيد.
وقتي تصميم ميگيريم تا وقتمان را با افرادي صرف کنيم که حال ما را خوب ميکنند، ما را حمايت ميکنند و به طور کلي انرژي مثبت دارند، به طور ناخودآگاه خوشحالتر خواهيم بود و ذهنيت بهتري نسبت به زندگي خواهيم داشت. اما وقتي خودمان را با انسانهايي ضعيف، آسيب زننده، سمي و مملو از انرژي منفي محاصره ميکنيم، به اين نتيجه ميرسيم که شادي و لذت لحظه لحظه از ما دورتر ميشوند.
براي لذت بردن از زندگي به خودتان اجازه بدهيد که همان کسي باشد که دلتان ميخواهد، و خودتان را با افرادي محاصره کنيد که شما را براي خاطرِ خودتان و کسي که واقعاً هستيد دوست دارند، نه به خاطر عوامل زودگذر مثل موقعيت و پول و… . دانشمندان متوجه شدند که هم? انسانها، وقتي به آخر عمرشان نزديک ميشوند، هميشه آرزو ميکنند که اي کاش همان زندگي رويايياي که ميخواستند را به واقعيت تبديل ميکردند، نه زندگياي که ديگران از آنها انتظار داشتند.
از همان لحظهاي که چهار دست و پا راه ميرويد تا همان دفعهاي که اولين قدمتان را برميداريد؛ از همان دوران تا حالا که تبديل به يک فرد بالغ شدهايد، بايد بدانيد که شکست، جزوي از روندِ يادگيري است. يادتان باشد که هر شکست، مقدم? پيروزي است. در نتيجه، براي پيروزي، بايد در وهل? اول شکست و بخوريد و چم و خمِ راه را بياموزيد.
من مطمئنم که خداوند، همانطور که نعمتها و استعدادهاي خاصي را به ما عطا کرده، توانايي رويابافي را نيز به ما بخشيده است. در نتيجه، اگر رويايي در سرتان وجود دارد که در تمام طول سالهاي زندگيتان به آن دل بسته بوديد و اگر احساس ميکنيد که با تحقق يافتنِ اين رويا جهان به جاي بهتري تبديل ميشود، پس به دنبالش برويد و اين رويا را تبديل به واقعيت کنيد.
اول از همه، تصورتان از جهانِ پس از رويا و اعمالتان را بر روي کاغذ بنويسيد و سپس به سراغ افرادي برويد که براي تحقق يافتن اين رويا به شما کمک خواهند کرد.
به شخصه، به اين فکر افتاده بودم که خودم را به انسان سالمتري تبديل کنم و سپس، سريعاً اين ايده مثل برق به ذهنم خطور کرد که در حياط پشتي خانهام باغچهاي تعبيه کنم و از محصولاتِ ارگانيکِ مخصوص به خودم استفاده کنم. مخصوصا، در ذهنم بود که خودم نان بپزم.
در نتيجه، تمام روند و مراحل پخت نان را يادگرفتم و وسايل و لوازم لازم را در حياط پشتي حاضر کردم و حالا ميتوانم از محصولات به خصوصِ خودم استفاده کنم. نکت? اصلي اين مورد، اين است که نبايد انتظار داشته باشيد که تمام عادات بدتان (که ممکن است شامل استعمال دخانيات يا عصبي بودن يا دير به خانه آمدن باشد) به صورت ناگهاني ناپديد شوند. سعي کنيد دانه به دانه به سراغ عادات بدتان برويد و آنها را محو کنيد
مقالات مسير زندگي را دنبال کنيد
براي خواندن مطالب بيشتر کليک کنيد
درباره این سایت