وقتي دخترم کوچکتر بود و احساس ناامني ميکرد، به آغوش من ميآمد و سرش را روي سينهام قرار ميداد. من هم دستانم را دور او حلقه ميکردم و ميگفتم دوستش دارم. به خاطر رابطه پدر دختري به او احساسي دست ميداد که انگار تمام مشکلات از شانههايش برداشته شده است. هنوز هم اين اتفاق ميافتد و من به او ميگويم که دوستش دارم تا احساس آرامش و امنيت کند.
وقتي که يک دختر بزرگ ميشود، ممکن است مردهايي وارد زندگي او شوند اما همواره يک مرد همراه و پشتيبان اوست که کسي نيست جز پدر. رابطه پدر دختري نقش مهمي در نحوه زندگي بزرگسالانه دختر دارد. در ادامه 7 توقعي که دختران از پدرانشان دارند را نوشتهايم. بنابراين همراه دانشگاه زندگي باشيد و اين نکات را ياد بگيريد.
يک دختر توقع دارد که پدرش به شکلي فعال، در زندگي او حضور داشته باشد. پدر ميتواند با دانستن علايق دختر، در آنها شرکت کرده و نقش مناسبي را ايفا کند. مثلاً اگر او به جمعآوري سکههاي پول علاقه دارد، دخترتان را به موزه سکهها ببريد تا انواع آن را مشاهده کند. ميتوانيد درباره اين سکهها در اينترنت تحقيق کنيد و سپس دربارهاش با دخترتان به صحبت بپردازيد. اگر دختر شما در زمينه ورزش استعداد دارد، مثلاً اگر علاقهمند به بازي کردن يا تماشاي مسابقات واليبال است، مشتاقانه از او حمايت کنيد! به او نشان دهيد که زندگياش براي شما اهميت دارد و سعي کنيد پشتيبان و همراهش باشيد.
اولين رابطهاي که دختر در آن قرار ميگيرد، رابطه بين پدر و مادرش است. اگر پدر فردي باشد که همواره همسرش را تحقير کند و او را مورد بياحترامي قرار دهد، ممکن است دختر نيز به اين نتيجه برسد که رابطهاش با همسر آينده، به همين شکل خواهد بود. عکس اين موضوع هم صادق است، يعني وقتي که پدر با احترام و محبت با همسرش برخورد ميکند، تبديل به الگويي فوقالعاده خوب از يک مرد مناسب براي زندگي ميشود.
بااينکه ممکن است پدر هميشه با دخترش همعقيده نباشد، اما هميشه بايد از او حمايت کند. وقتي که پدر اين کار را انجام دهد، دختر به عزت نفس بالايي دست پيدا ميکند و تصوير خوبي از خودش در ذهن خواهد داشت. اين موضوع به اين معني نيست که بايد هميشه با او موافق باشيد، اما به او نشان دهيد که حتي در صورت مخالف با تصميمش، او را مورد حمايت قرار ميدهيد و به تواناييهايش اعتماد کامل داريد.
وقتي دخترتان درباره مسائل و مشکلات شخصياش با شما صحبت ميکند، بايد مطمئن باشد که شما با احترام و اعتماد با او برخورد ميکنيد. رابطه بايد طوري باشد که او بتواند به تنهايي با شما صحبت و مشکلاتش را آزادانه مطرح کند.
همان طور که خداوند بدون قيد و شرط به بندگانش عشق ميورزد، بايد به دختر خود عشق بورزيد. حتي اگر کار بسيار اشتباهي مرتکب شود، او بايد مطمئن باشد که از عشق پدرش نسبت به او کاسته نميشود. يک دختر بايد بداند که پدر همراهش خواهد بود، او را سرزنش و تحقير نميکند و براي بخشش آماده است.
پدر بايد رئيس معنوي خانواده و فردي روحيهبخش باشد. او بايد بتواند در زمينه ديني و معنوي، فرزندان خود را هدايت کند. پس به همراه دخترتان دعا کنيد. از اين موضوع خجالت نکشيد.
امروزه خيلي از دختران، الگوي مناسبي در زندگي خود ندارند. پدر، اولين مرد در زندگي يک دختر است و اولين کسي است که او ميشناسد. پدر ميتواند مرجعي براي مقايسه با بقيه مردان باشد و اگر او بتواند به يک الگوي خوب تبديل شود، اين موضوع به انتخاب همسري ايدهآل توسط دختر کمک ميکند
مسير زندگي را پيدا کنيد
درباره این سایت