براي برخي از افراد، همسر بودن مانند يک بازي ويديويي است. اين افراد براي انجام کارها عجله ميکنند و دستورالعملهاي لازم را قبل از شروع نميخوانند. در واقع بازي را با آزمون و خطا ياد ميگيرند و هنگامي که بازي بيش از حد سخت ميشود، آن را با عباراتي نامناسب و زننده، توصيف ميکنند.
همه مردان چنين رفتاري ندارند اما قطعاً افرادي وجود دارند که با همسرشان به درستي رفتار نميکنند. در ادامه 14 عبارات ممنوعه در زندگي مشترک را نوشتهايم که يک مرد هيچوقت نبايد به طور مستقيم يا غيرمستقيم به همسرش بگويد. پس اگر فردي را ميشناسيد که از اين عبارات استفاده ميکند، حتماً اين ليست را به او نشان دهيد تا مطالعه کند. با دانشگاه زندگي همراه شويد:
البته اين موضوع صحيح است چونکه خوشحالي شما، محصول تفکرات خودتان است و ديگران نميتوانند تاثير خاصي در آن بگذارند. يکي از اين عبارات ممنوعه در زندگي مشترک گفتن جمله «تو منو خوشحال نميکني» است که کلمات مناسبي در خود ندارد. مثل اين ميماند که زنتان را بخاطر فراموشي رمز ايميل، سرزنش کنيد. به جاي اين جمله، به همسرتان بگوييد که در حال حاضر احساس خوشحالي کافي در زندگي نداريد، اما او را مسئول اين موضوع ندانيد.
استفاده از اين جمله ميتواند تاثير بدي بر زندگي مشترک شما داشته باشد. اگر آن را به کار بگيريد، راه برگشتي برايتان وجود نخواهد داشت. پسس مراقب باشيد!
ميخواهيد بدانيد چه کس ديگري عوض شده؟ خود شما. بهتر است از واژه «تحول يافتن» استفاده کنيم زيرا در ازدواج، هر دو نفر در نهايت تحول مييابند. به جاي اين جمله، خيلي واضح به زن خود بگوييد که متوجه چه تغييري در او شدهايد و چه موضوعي باعث رنجش خاطر شما ميشود.
شايد در کودکي مادر خود را با ديگران مقايسه ميکرديد اما همسرتان، مثل مادر شما نيست. اگر ميخواهيد در ازدواج مثل يک کودک با شما رفتار شود، چنين عباراتي به شما کمک نخواهند کرد. به جاي مقايسه نابجاي او با ن ديگر که رويکردي بسيار غلط است، بر روي آن چيزي که ميخواهيد تمرکز کنيد.
و اگر شما واقعاً او را دوست داشتيد، اصلاً اين جمله را به کار نميبرديد. ازدواج يک بازي فريبدهنده براي دستيابي به هدف و خواستهها نيست. در حقيقت اين موضوع راهي براي پاسخ به طرز تفکر «من تنها هستم و کسي دوستم ندارد» محسوب ميشود. در عوض، به او بگوييد که اهميت زيادي برايش قائل هستيد.
معناي اين عبارت در واقع اين است که «من خودم را با تغييرات و تحول در نيازهاي تو، تطبيق نميدهم» و رفتارم همينطور باقي خواهد ماند. اگر ميخواهيد همسرتان را از دست ندهيد، متوجه شويد که چگونه ميتوانيد او را بيشتر دوست داشته باشيد.
اينکه يک نفر ديگر به شما بگويد چگونه تبديل به يک همسر بهتر شويد، براي برخي افراد قابل قبول نيست. اما اينکه به حرف همسر خود گوش نکنيد و همراه او به جلسه مشاوره نرويد، کار درستي نيست. اين موضوع به همسرتان ثابت ميکند که او را به اندازه کافي دوست نداريد و زندگي مشترکتان را در اولويت قرار نميدهيد. مشاوره ازدواج براي اين نيست که شما بفهميد چه کاري را اشتباه انجام دادهايد. مشاوره ميتواند کمک کند که وضع زندگي مشترک خود را بهبود ببخشيد.
شايد فراموش کردهايد که بخشي از وجود بچهها متعلق به همسر شماست. حالا به اين موضوع دقت کنيد که اگر بچهها بفهمند شما به مادرشان اهميت نميدهيد، چه تصوري از ازدواج خواهند داشت؟ شما نهتنها با اين جمله، به همسر خود آسيب ميرسانيد بلکه باعث ميشويد که فرزندانتان در آينده با مشکلات مختلفي مواجه شوند و ازدواج را موضوع بدي بدانند.
براي اينکه مسير زندگي خود را بيابيد کليک کنيد
درباره این سایت