آيا از خودتان مي‌پرسيد که در حين ديدنِ يک فردِ جديد بايد چه کار کنيد؟ آيا شما بايد دست بدهيد يا منتظر شويد تا او اول دستش را به سوي شما دراز کند؟ ياد گرفتنِ آداب دست دادن مي‌تواند در برخي شرايط کاري و اجتماعي بسيار مهم و حياتي باشد، چرا که قادر است تا تأثير عميقي را در فرد مقابل ايجاد کند.


دست دادن، در حقيقت بدين معناست که شما خواستارِ ايجاد رابط? دوستي با فرد مقابل بوده و يا او براي شما فردِ قابل قبولي است، حالا ممکن است اين فرد، همساي? شما باشد و يا شخصي که قرار است براي استخدام‌تان با شما مصاحبه کند. يادتان باشد که بهتر قبل از پياده کردنِ اين فنون بر روي افراد غريبه، دست دادن را با اعضاي خانواده‌ي خود امتحان کنيد. خيلي از آدم‌ها شما را با نوع دست دادن‌تان قضاوت مي‌کنند، روش دست دادنِ شما مي‌تواند حاکي از خون‌گرمي و يا اعتماد به نفس بالاي‌تان باشد.


آداب دست دادن


اوقاتي که شما بايد با ديگران دست بدهيد:


معرفي‌هاي ابتدايي


مصاحبه‌هاي کاري


در ضمنِ ديدنِ کسي که مدت زيادي از دوري‌تان مي‌گذرد


سلام و احوال پرسي با مهمانان (زماني که شما ميزبان هستيد)


سلام و احوال پرسي با ميزبان (زماني که شما مهمان هستيد)


خداحافظي با يک دوست يا همکارِ حرفه‌اي


در ضمنِ ديدنِ اعضاي خانواده‌ي همسرتان


هر زمان که آقا يا خانمي دستش را به سمت شما دراز مي‌کند


دست دادن


مورد اول: زمانِ مناسبِ آغاز کردن را بدانيد و موقعيت‌شناس باشيد


  فردي که از نظر اجتماعي و يا حرفه‌اي در رتب? بالاتري قرار دارد _ يا به عبارت ديگر جزو اولياي امور است _ و يا سنِ بيشتري نسبت به شما دارد، بايد دستش را به سمت شما دار کند. به طور مثال، فرض کنيد براي يک مصاحب? کاري به يک شرکت مراجعه کرده‌ايد، کسي که بايد دستش را دراز کرده و دست دادن را آغاز کند، فردِ مصاحبه کننده است. وقتي اعضاي خانواده‌ي همسرتان را مي‌بينيد، به طور مثال پدر زن شما کسي است که بايد دست دادن را آغاز کند.





مشاهده مقاله  چرا دوستان خود را از دست مي دهيم؟ اقداماتي براي زنده نگه داشتن دوستي ها




اگر اشتباهي رخ داد و شما اشتباهاً دست‌تان را دراز کرديد، به هيچ‌وجه دست‌تان را عقب نکشيد، چرا که نه تنها از اين کار به عنوان بي‌ادبي برداشت مي‌شود، بلکه ممکن است هردوطرف را معذب کند. هميشه در دست دادن، با فردِ مقابل همکاري کنيد. لبخند بزنيد و به ادام? معرفي بپردازيد. عذرخواهي نکنيد.


مورد دوم: بايستيد و به چشمانِ طرفِ مقابل نگاه کنيد


اگر در حالتِ نشسته قرار داريد، از جاي خود بلند شويد و دست‌تان را دراز کنيد. اين کار نه تنها احترام شما را به فردِ مورد نظر ابراز مي‌کند، بلکه شما را به نوعي، هم‌ترازِ يکديگر ميکند. ارتباطِ چشمي را برقرار کنيد و يک لبخند نيز چاشنيِ کار کنيد تا فردِ مقابل بفهمد که شما از ديدنِ او و بودن در اين مکان خوشحال هستيد.


سر جاي خود بايستيد و به فرد مقابل‌تان نگاه کنيد تا او فکر نکند که عجله داريد و قرار است به جايِ ديگري برويد. اگر در حينِ راه رفتن هستيد، بايستيد، به سمتِ فرد مورد نظر برگرديد، به او نگاه کنيد و با هم دست بدهيد، وگرنه اوضاعِ معذب کننده‌اي بين‌تان حاکم مي‌شود.


مورد سوم: قبل و در حينِ دست دادن، خوش و بش کنيد


اگر کف دست‌هاي‌تان خيس هستند، پس دست دادن را به وقتِ ديگري موکول کرده و سعي در خشک کردنِ دست‌ها و خوش و بش کردن داشته باشيد. خوش و بش کردنِ شما بايد شاملِ گفتنِ اسم آن آقا يا خانم، همراه با عباراتِ زيبا و دلنشين باشد، مثلاً: (از ديدنِ شما خيلي خوشحال شدم خانم حسيني!) و اگر عبارات دلنشينِ ديگري هم براي اضافه کردن داريد، اصلاً دريغ نکنيد. در ابراز خوشحالي و يا هر احساسِ ديگري زياده‌روي نکنيد، اين کار سببِ معذب کردنِ فرد مقابل مي‌شود.


اگر هنوز مسير زندگي خود را تعيين نکرده ايد کليک کنيد


دانشگاه زندگي همراه هميشگي شماست


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خاطرات زندگی من Pratap موسسه خیریه بیت الکوثر زنگی آباد علوم فنی ومهندسی وحید پیام نور اخبار سایت بلگ بیست SarAshpazjan یوزر و پسورد نود 32 آدرس اينستاگرام بازيگران سينما